Workshops eftermiddag 13.15 - 16.15

WORKSHOP 9
Udsolgt - ikke flere pladser


Delikate detaljer i dit strikketøj ved Hanne Pjedsted

 Vi skal arbejde med at perfektionere det personlige strikketøj mht. pasform, så vi vil derfor arbejde med  bysteindsnit,  fine halsudskæringer, flottere halskanter og flere finurligheder, der kan overføres direkte til dine egne modeller og/ eller til de modeller og opskrifter, som du bruger og gerne vil gøre endnu flottere.


 Vi vil vel alle gerne, at det personlige strikketøj er HAND-MADE og ikke ser HOME-MADE ud?
Medbring
1 – 2 farver garn i en mellemtyk kvalitet (pinde nr. 3-4 mm) og helst i uld/ uldblanding samt pinde der passer til (og ikke lodne eller knudrede garner…vi vil kunne se hver eneste maske!!)
 Gerne rundpind, så masker kan placeres på wiren og man kan se en ”buet facon”.
 Arbejdspapirer udleveres naturligvis.
Instruktør
Hanne Pjedsted  www.designstrik.dkWORKSHOP 10


Sømløse kuppelærmer ved Lena Bay

Udsolgt - ikke flere pladser
Vi skal se på, hvordan det er muligt at formgive en bluse med lave kuppelærmer strikket ud i et som vi kender det fra raglan og modeller med rundt bærestykke. På workshoppen gennemgår vi formgivningsprocessen og igangsætter strikning af en prøve model.
Medbring: Rundpind ikke større end str. 3 40 cm., garn svarende til pindstørrelsen (helst lyse garner, så du kan se maskerne), papir og blyant. Kompendie på prøvemodel 20 kr-

Lena Bay
Adjunkt

VIA Tekstildesign, Håndværk & Formidling

WORKSHOP 11

AFLYST

En TEKNIK flere INDFALDSVINKLER v/ Lotte Kjær


Vi skal sammen forundres over hvor lidt der egentlig skal til for at ændre en strikketeknik.

Vi tager udgangspunkt i mine, i øjeblikket, favorit teknikker og så strikker vi dem på forskellige måder. Vi skal opdage hvor enkelt det er at få et andet udseende, udtryk og kvalitet på en teknik ved bare at ændre en lille detalje. Vi skal strikke med forskellige pinde tykkelser og garnkvaliteter, hvad gør det ved teknikken …….
  
Medbring: rundpinde i forskellige tykkelser og garn til prøver strikning.
Strik fra Lotte Kjær Design har et enkelt og tidsløst udtryk, men kan ofte anvendes på flere måder. Modellerne kan vendes op eller ned, ud eller ind, eller vikles rundt forskellige steder på kroppen – Lotte Kjær udfordrer de traditionelle anvendelsesmuligheder for beklædning og skaber designs der er personlige og meget anvendelige.

Lotte Kjær har udgivet 4 strikkebøger PROCES, PRODUKT, PERFORMANCE i 2016, HOVEDTØJ - én for alle og alle for én i 2013, STRIKVÆRK i 2011 og SLIP MASKERNE LØS i 2006.
WORKSHOP 12
Udsolgt - ikke flere pladser

Patentstrik i to farver ved Anne Marie Nielsen

I denne workshop skal vi strikke prøver i to-farvet patent i forskellige strukturer. Undervejs skal vi arbejde med, hvordan indtagninger og udtagninger kan være med til at skabe de forskellige strukturer. Endvidere skal vi se på, hvilken slags opslagning og aflukning samt type kantmasker, der giver det bedste resultat. Teknikken er velegnet - ikke bare til trøjer og tørklæder - men også til boligtekstil.
Medbring: Uldgarn i ens tykkelse i mindst to farver samt rundepinde og strømpepinde, der passer til.
Nåle uden spids, målebånd, notesbog og blyant.
Udgifter: 20 kr. til kompendium (betales kontant til underviseren under workshoppen).WORKSHOP 13

Broderi v/ Hanne Plougmand
Kogin
Kogin er en japansk tællesyningsteknik.
Vi skal lege med mønstre og teknik og lave knapper med de færdige broderier.
Materialeudgift er 40,-kr pr. deltager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar